Emile Roemer…Het Vluchtelingen Busje.. …komt zo !

 1. Goedendag KamerHeer Emile (emileroemer@sp.nl)

  Bij de aanvang van Uw voorzitterschap voor de SP was U verkwikkelijk en nieuw. Echter, de laatste tijd maakt U een gigantische ommezwaai. De laatste keer bij het ‘Vluchtelingendebat’ ! Wat ging U toch tekeer tegen Hr. Wilders. Hij had toch gelijk in hetgeen hij zei en dat gelijk heeft hij steeds en steeds weer. Het lijkt wel of U een spelletje ‘gelijk hebben’ wilde spelen. En dat tegen een voorman van een partij met nagenoeg dezelfde doelstellingen. Het opkomen voor ‘Jan Klaassen’ en ‘Truus ga naar huus’ !
  Uw slogan op de ‘2e kamer site’ is: “Als kamerlid wil ik dat we bereiken wat we de kiezer hebben voorgehouden”. U staat hier dan toch glashard te liegen. U komt enkel op voor AfA achtige types, dat zal zo’n 5% van Uw stemmers zijn. Deze Apen voor Apen ruziemakers van Antifa, daar zet een realistisch normaal mens zich toch niet voor in !!! U Ster is sterk dalende. U laat mij dan ook denken aan Beertje Colargol….. Beertje dat kan Zingen…..Beertje dat kan Springen…..En Beertje Colargol was ook geen succes ! Het is weerzinwekkend als ik U op de T.V. zie slijmen om in een goed boekje te komen bij de PvdA. Nota Bene de PvdA, die Uw geslijm telkens minachtend wegwuift. En telkens en telkens weer ziet U dit niet. Bent U echt zo ‘Blind’ ? Als Kamerlid moet U zich aan Uw Eigen Stelling houden en opkomen voor de gewone burgers. In het ‘Vluchtelingen’ debat maakte U zich sterk voor de Zingende en Springende Haatbaarden. Dat is dus niet wat Uw kiezers van U verwachten ! De tijd van Beertje Colargol is nu toch wel echt voorbij voor U, of niet soms ?
  En dan komen die Haatbaarden naar Nederland. Vlak voor de grens scheren ze hun Baard af, maar de Haat, die nemen ze mee. Naar Nederland. En Hr. Roemer we weten U speelt ‘Blinde Koe’, U wilt niet zien dat deze ‘indringers’ welhaast allemaal mannen zijn vandaar een bijgevoegd filmpje, dat ik de naam ‘busje komt zo’ gegeven heb. Nog eventjes geduld….., want U moet het filmpje in zijn geheel afkijken. Probeer ze eens te tellen. Het zijn er wel 40 in getal ! En bijna allemaal mannelijke Cultuurverrijkers !!
  U bent ten einde raad vandaar, dat Ik U nog een vrijblijvend afscheidsadvies geef.
  .
  Imiteer Heer Wilders hij is een geliefd persoon bij het VOLK !!!
  .
  Wauso

  Naschrift: Uit het busje stapten 40 Cultuurverrijkers ! De banden klapten vandaar het ongeluk met het busje. De Video is helaas Of-Line gehaald.

  1.  https://youtu.be/ywk8sMWszxs
  2. https://youtu.be/vhgfF2YY_zY
   youtu.be
   Höllenboer – Busje Komt Zo

   Wauso

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s