Ik kan het (weer) niet laten

Ik kan het (weer) niet laten

Goedendag Kamermannetje De Vries (a.a.dvries@tweedekamer.nl)
.
Uit Middelburg en zoals U zelf zegt: Zeeuwser en socialer !
Naar mijn mening beperkt dit sociale zich echter enkel tot Allochtonen. Gewone mensen, U weet wel de arbeiders die wonen in gewone arbeidershuisjes daar hoor ik U en Uw partij niet meer over. Waarom deelt U de maatschappij m.b.t. eenvoudige mensen in tweeën. Zijn jullie van de PvdA soms wereldheersers, dat jullie voor eenieder die langskomt denkt te moeten ‘zorgen’ ? Begrijpt U dat dit ‘zorgen’ ten koste gaat van het inkomen en de levensvrijheid van de normale Autochtone Nederlanders ? Hoe komt het toch, dat U die zegt socialer te zijn dan anderen ons in feite wilt doden ? Of hebben ze bij de PvdA het ‘Socialisten syndroom’ in het hoofd van Mao, Che, Stalin en al die andere ‘Socialen’, die voor hun geloof anderen de dood in jaagden ?
Nu komen er massa’s ‘vluchtelingen’ het land binnen. Economische emigranten zou een betere bewoording zijn, maar dat mag niet, dat zou de waarheid zijn. Deze mensen zijn echter niet zo blij met ons. Als ze, de astronauten, dokters, ingenieurs enz. hun zin niet krijgen, dan zijn de rapen gaar. Het zijn veelal mannen, die hun vrouwen in de steek laten, want het is ‘gevaarlijk’ ? Kennelijk is dit gevaar er enkel voor hun en niet voor vrouw en kroost ! Deze dapperen komen van ver en zijn tot alles in staat. De boterham met chocopasta voor ons beregoed, maar niet goed genoeg voor de asiel immigrant ! Tenten als voorlopig onderkomen, die zijn ook niet goed genoeg ! Er circuleren meerdere filmpjes over deze ‘tent onvrede’, maar deze ene wil ik U wel tonen anders zou U straks nog kunnen zeggen ‘Ich habe es nicht gewusst’!. Vraagt U zichzelf nooit eens af waarom U dit soort mensen ‘Welkom’ heet, terwijl ze ons haten. Per dag liggen ze 5x op de grond en roepen dan in hun taal: dood aan de Kafir (ongelovigen). Voor de goede orde, die ongelovigen, die gedood moeten worden zijn veelal Autochtonen. Mijn vraag aan U is dan ook: Waarom zet U zich daar zo sterk voor in ? En bevalt dat doden van Autochtonen zo goed ? Of moet U gewoon mee knikken met SamSom ?
Daarom vraag ik U om eens een tegengeluid te produceren bij Uw partij en ze te bewegen om te stoppen met met het de dood injagen van de Autochtone Bevolking !
Filmpje met Astronauten.

https://youtu.be/CnvuKKWOEo4

youtu.be
Nach der Abschottung Ungarns suchen die Menschen den Weg nach Mitteleuropa über Slowenien. 8300 Flüchtlinge zählt das Land derzeit. Besonders in Brežice ist …

Succes gewenst met Uw opdracht.

Wauso

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s