Peter RRRrrr….Klapt voor 2.500 Pegels !

Gedag VARA vrouwtje, (publieksenledenservice@vara.nl)

Ik moet lezen dat Peter R. de Vries, U welbekend als geliefde gast bij DWDD alleen klapt voor Geld ! Mijn vraag is dan ook zou het niet mogelijk zijn om Peter R. de Vries voor Euro 2.500 te kunnen laten klappen voor Johan Cruyff bij DWDD. Dat zou een mooi verzoenend gebaar zijn. En wat betekent Euro 2.500 nu nog voor Uw geldverslindende omroep ! De VARA is toch de Haatzaai omroep van Nederland, of niet soms ? De VARA, ‘onverschillig’ zoals ze zijn werd bij ‘Varkenskop’ Paul de Leeuw met foto’s Hr. Wilders vergeleken met Adolf Hitler en dan zegt het kleine ‘Varkensgedrocht’, ‘sorry oeps’ ! En dan hebben jullie nog de Haatzaaierij op internet, http://www.joop.nl, dat jullie geheel financieren. Tweedracht zaaien, de ‘onverschillige’ VARA, die de nakende Burgeroorlog en Genocide onder Autochtonen willen versnellen.
Dus geen half werk laat Peter R. de Vries zijn verhaal, waarom hij niet voor Johan Cruyff klapt, komen vertellen. Uw kijkers zullen dit zeer waarderen. Zou er ook nog de mogelijkheid kunnen inzitten, dat het Geld, de 2.500 Pegels voor de Camera overhandigd kunnen worden. Dat zou bij velen emoties en dus kijkcijfers kunnen genereren. Nog een vraagje van mij als het mag. Waarom komen er zoveel personen van de PvdA bij DWDD bij U langs ? Bent U soms een soort inkomensfabriek voor de Partij van SamSom ?

Wauso

https://youtu.be/pzP2eo0MCws

youtu.be
Na het liedje “kom dan maar naar hier” nog een deuntje voor onze linkse rakkers van wie het meest inhoudelijk politieke commentaar was op youtube en dumpert …

https://youtu.be/_9HE73LnMJ8

youtu.be
Politicus Hero Brinkman sprak Peter R. de Vries dinsdagavond in Pauw aan op zijn talkshow-verdiensten.
Advertenties

Een gedachte over “Peter RRRrrr….Klapt voor 2.500 Pegels !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s