Wauso’s Kulturkammer.

WIARDA BECKMAN STICHTING

Pixabay – CC0 Public Domain

Baardman

Geacht PvdA politbureau: Wiarda Beckman Stichting (info@wbs.nl  )

Wauso’s Kulturkammer
Zoals Dion Graus al opmerkte: Onze Kultuur wordt beetje bij beetje minder en dat telkens en telkens weer.
Vandaag gaan wij het tij keren met onze nieuwe rubriek, Die Kulturkammer.

Telkens zien we ze op T.V., de zingende en springende islamitische Haatbaardmannen.

Nou gaan we met Wauso terug in de tijd. Naar de tijd van de Baardmankruiken. De grote bolle kruik is 16e eeuws en de smallere is 17e eeuws.

Deze kruiken komen uit het ‘Rheinland’, uit Aken en omgeving. Baardmannen zijn dus niet vreemd voor onze Duitse buren, vandaar dat men in de aanvangsfase van de immigratiegolf stond te roepen ‘Wilkommen’, ‘Wilkommen’! Onze Duitse vrienden hadden zeker deze voorraadpotten en drinkkannen in gedachte toen de HaatBaardmannen het land binnenliepen! De Baardman gezichten op de kruiken zijn evenbeelden van ‘Wilde Mensen’ uit de Middeleeuwen, men spreekt van half menselijke oerwoudbewoners. Dit is dus een overduidelijk bewijs, dat de hedendaagse islamitische Haatbaardmannen zoals door velen gesteld, maar nog niet bewezen een uiterlijk hebben dat we Middeleeuws, 14e, 15e eeuw mogen betitelen. Ook het gedrag van de Haatbaardmoslim is gelijkend aan het vroegere gedrag van de half verwilderde Bosbewoners uit het ‘Rheinland’.

Wij van Wauso’s W.C. eend onderzoeksteam verheugen ons daarom ook om de Hooggeleerden van de Wiarda Beckman Stichting (PvdA) dit grote onderzoekssucces te mogen aanbieden.

Hadden wij van Wauso’s W.C. eend onderzoeksteam, U dit verreikende en grote gevolgen hebbende onderzoek eerder kunnen aanreiken, dan had Uw stichting, die toch Wetenschappelijk onderlegd is en waarvoor wij zeer diep en nederig buigen al zeer snel tot de conclusie kunnen komen, dat de invasie van deze half verwilderde Haatbaardmannen niet goed zou aflopen voor ons land. Om het geheel compleet te maken en U, het wetenschappelijk politbureau van de PvdA,  die hierin volkomen heeft liggen falen de helpende hand te bieden, dienen wij van het W.C. eend team onze diensten aan, zodat verder ongerief bij de ‘gewone burgers’ in de toekomst vermeden kan worden!

Wauso’s W.C. eend Onderzoeksteam

baardman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s