SPEKMAN, DWAAS !

Pixabay

Dag Heer Spekman, (voorzitter@pvda.nl)

U bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso.

Het W.C. Eend Onderzoeksteam heeft Uw handelen, Uw uitspraken en Uw vermeende doelstellingen eens onder de loep genomen.
Uit Uw mond komt dat marokkanen vernederd moeten worden tot op het bot! Nou, dan moet U het volgende relaas maar eens lezen bij TPO:

In de Volkskrant stond zaterdag een dramatisch interview met voorzitter Hans Spekman van de Partij van de Arbeid. Dat interview moest halverwege afgebroken worden omdat Spekman wegliep. In een tweede sessie herpakte hij zich. Het weglopen had van doen met de door Frenk van der Linden en Pieter Wiebeling opgerakelde ruzie met zijn zus Anneke en met de herinneringen aan zijn psychotische zus Barbara. ‘Zij overleed na jaren van prostitutie, heroïnegebruik en een reeks van zelfmoorden.’ Het was duidelijk dat Spekman ernstig in de war was.

Heer Spekman, als U in de war bent, vanwege prive omstandigheden, dan kunt U als voorzitter beter opsodemieteren. U maakt ruzie met familie, U zus komt toch niet vanzelf in de prostitutie en dan nog met heroïnegebruik. U maakt ruzie met andere PvdAers en ‘dolkt’ er met Uw mes bij collega’s goed op los ! U lijkt wel een losgeslagen criminele marokkaan, waar U in het verleden zo’n uitspraken over gedaan heeft. De Achterlijkheid waarmee Uw zus behept was zou zoiets niet ook in Uw genen zitten ?

En of het nog niet genoeg is komt er nog een artikel over U in de TPO: “Wees een vent en hef de PvdA op”.

http://politiek.tpo.nl/column/spekman-wees-een-vent-en-hef-de-pvda-op/

De destructie, die U teweegbrengt begint dagelijks op te vallen. De Haat die U toont naar Autochtonen toe heeft dat soms te maken met Uw zus ? Met een psychiatrische idioot is Uw AsielvriendenClub niet gediend. Ga fijn door de achteruitgang naar buiten, het kan nog !!!

http://politiek.tpo.nl/column/de-pvda-is-bipolair-geworden/

Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies. Ditmaals voor U Waarde Heer Spekman: Wees wijs en leg die spuit neer !

Wauso
Advertenties

3 gedachtes over “SPEKMAN, DWAAS !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s