De Telegraaf, Die Lügenpresse !

De Telegraaf, Die Lügenpresse!

Goedendag Heren Hoernalisten van de Telegraaf, (Twitter @telegraaf)

U bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso.

Het W.C. Eend Onderzoeksteam heeft Uw ‘Flut krantje’ vandaag eens bekeken en eens onder de loep genomen.

De gebruikelijke rotzooi artikelen over de Kardashians zijn we nog niet tegengekomen, maar de dag is nog vroeg! Ik heb de woorden nog niet op papier gezet en er staat, nu ik even kijk, alweer iets over ‘North West’. Hij wordt of is 2 jaar en hij/zij houdt evenals zijn moeder van make-up! Kijk ik hoef Uw onzin in Uw onzinkrant natuurlijk niet te lezen, maar het is wel kenmerkend voor het niveau waar Uw krant in vertoeft!

Dan gaan we dus nu over op niveau ! Ik zie een artikel met uitleg staan over de held van de dag…..Erdogan ! De kop van het artikel: ERDOGAN DE REDDENDE ENGEL……en dan een flut verhaaltje erachter hoe een man die van een brug wilde springen, dit toch maar niet doet. De bodygards brengen de man naar Erdogan’s auto. Hij spreekt enige woorden met de ‘verwarde’ man. En dan komt het Telegraaf ala Kardashian toetje ‘de man kuste de mand van Erdogan’! Ja, Telegraaf ik moet even weg, ik moet toch wel kotsen om dit Telegraaf hoogstandje te kunnen verwerken!

Waarom schrijft de Telegraaf alsook de andere leugenaars kranten nooit iets over de ware Erdogan. Erdogan de moordenaar van de Koerden of Erdogan de moordenaar van Christenen of Erdogan is de hoofdfiguur achter ISIS. Er is zoveel bekend van deze moordlustige persoon, die achter de schermen werkt aan veel leed en ondeugd ! Omdat de ‘Hoernalisten’ bij de Telegraaf (alsook andere kranten) Achterlijk van aard zijn zullen wij voor U er enkele foto’s en artikelen bijvoegen, zodat U niet kunt zeggen: “Wir von der Telegraf haben es nicht gewusst”!

Allereerst Uw betreffende artikel van ‘der Blauwe Engel, Erdogan’:

http://www.telegraaf.nl/buitenland/24917838/__Erdogan_reddende_engel__.html

Nu enkele foto’s en artikelen over de ware Genocidale trekken hebbende Erdogan:  http://fubar.mobi/2015/12/25/genocidale-bondgenoot-turkije-gaat-los-op-de-koerden/

In dit artikel tonen wij U ook enkele foto’s van gewonde/gedode burgers. Voor de ‘Kardashian’ krant is dit natuurlijk niet interessant genoeg. Zou ‘North West’ nog wat make-up kunnen missen voor het op de grond liggende dode jongetje. Dit is geen gezicht zo. We kunnen het ‘maskeren’ of zoals de Nederlandse kranten het doen, die laten het gewoon weg!

https://fubarbaar.files.wordpress.com/2015/12/01256.jpg

unnamed

Na de moorden op de Koerden van ‘Engel’ Erdogan gaan we Uw ‘Flutkrant’ een artikel geven hoe Erdogan meehielp ISIS te financieren. Hij werd hierin overigens bijgestaan door zijn vriend Obama en nog andere Arabier schurkenstaten. Hun doel was het ten val brengen van de wettig gekozen president Assad, die overigens in zijn land op handen gedragen wordt. Enkel niet door Jihadisten, in Nederland noemen wij hun ‘verwarde’ mannen en bij Assad kregen deze Jihadisten ‘loon naar werken’, de kogel! Alle leugens opgeschreven door Obama en zijn oorlogsmachine worden klakkeloos zonder te controleren overgetikt door Uw ‘Flutkrant’! Of het nu om gasaanvallen gaat of de (zogenaamde) grote Amerikaanse bombardementen of de Turkse (zogenaamde) bombardementen op ISIS. Uw ‘Flutkrant’ pent het wel over!

Hier geven wij U een artikel over de oliesmokkel van de familie Erdogan met ISIS:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Rusland-levert-keihard-bewijs-van-enorme-Turkse-oliesmokkel-voor-ISIS

Colonnes vrachtwagens vol met olie, dagelijks, kilometers lang. En de Amerikaan:”Er hat es nicht gesehen”! Of ‘er zaten burgers achter het stuur van de vrachtwagens’! Totale Achterlijkheid en Leugens. En onze krantjes typen het gewoon over.

De gevolgen van deze wandaden van NATO lidstaten moge U toch inmiddels bekend zijn. Een Asielstroom naar Europa en honderdduizenden doden zijn de gevolgen van deze terreur waar naast Erdogan en de USA ook Nederland voor verantwoordelijk is. En het beschamende van Uw krant is: U zwijgt!

Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies. Ditmaals voor U Waarde Telegraaf: Ontdoe U van LinksKnechtige idioten en schrijf gewoon de waarheid op hoe deze ook moge klinken!

Wauso

Na dit artikel kwam de ontluistering van Erdogan de Reddende Engel !

De hulpeloze in nood zijnde ‘Brugspringer’ bleek een werknemer van Erdogan te zijn. Zie bijgaande Foto !

https://twitter.com/willyreiss/status/681462263459385344

twitter.com
“TELEGRAAF TURKSE HIELENLIKKERSKRANT: ERDOGAN de ENGEL, RECTIFICEREN ! (Lees+Lach https://t.co/PpOyR2ZxUg”
Advertenties

Een gedachte over “De Telegraaf, Die Lügenpresse !

 1. Europa gaat eraan omdat het wordt overspoeld door islamitische barbaren.

  Opmars van massa Moslims groeit razendsnel in de grote steden. Veel steden lopen grote gevaar dat ze binnenkort in handen van de moslims vallen!

  Meeste Moslimstrijders komen via “migratie” Europa binnen. Nog honderden miljoenen Moslims uit Syrië, Turkije, Pakistan, Mali, Irak, Soedan, Somalië en Afghanistan wachten af om binnen te dringen!

  Dictator Erdogan wil zo snel mogelijk visa vrije toegang naar EU. Hij wil de bloeddorstige strijd met Brusselse elite en dankzij een niet bestaande “grenspolitie”, naar Europa verplaatsen.

  DE GRENZEN VAN EUROPA WORDEN NIET BEWAAKT!

  EU leiders hopen dat Erdogan als een dictator van de ergste soort, een brutale dief met leugens, voor hen de grenzen van EU gaat bewaken..!
  Zorgelijk deze ontwikkelingen. 

  Moslims van Erdogan zijn bezig met een offensief tegen onze waarden en normen. Ze worden als slecht gezien door de binnenstromende miljoenen migranten…! Zij trekken zich niets aan van de morele en culturele normen van het “gastland” !
  De waarden en normen van de oorlogvoerende moslimlanden zullen leidend moeten worden. Binnen de Islam is terrorisme, liegen en bedriegen omwille van een “hoger” doel toegestaan. Ze komen als vijand binnen. Dus tegen de Europeanen mogen ze alles doen! Het lijkt elke keer even rustig. Maar vervolgens werd de opmars van de Islamieten verder ingezet.
  Het uitmoorden van onschuldige burgers en de verspreiding van permanente angst wordt heel snel binnen Europa (Dar – al Harb uitgevoerd.
  Moslims krijgen logistieke steun van de gefaalde EU bestuurders. Willens en wetens miljoenen moslims binnen laten, waaronder een grote lading Al Qaida, ISIS, NUSRA aanhang, en dan geen voorstander van politie bescherming voor de feestviering!

  De fundamentalistische islam wordt hier door de EU en haar schoothondjes van harte welkom geheten. Europa komt weer een stapje dichter bij de Middeleeuwen terug naar af. De bestuurders trekken de conclusies wat de moslims wilden bereiken.

  De bestuurders van PVDA, CDA, GL en D66 werken als vrijwilligers voor de moslims. Het is een schande dat de gemeentebesturen actief mee helpen aan de bouw van moskeeën, islamscholen en grote locaties beschikbaar stellen voor hun “gematigde rebellen”!

  Turkse dictator Erdogan, wilde ten koste van alles een grote moskee, de westermoskee te laten bouwen in Amsterdam. Gemeentebestuur in iedere gaval vormde geen enkele probleem, die gingen meteen aan het werk..

  Westermoskee is gebouwd tegen de wil van de bevolking. Corrupte gemeente bestuur, onder leiding van Cohen, Samsom, Asscher was vastberaden om de grootste moskee van de EU bouwen voor Erdogan.
  Westermoskee functioneert nu als een grote militaire kazerne voor Erdoganpartij DENK! Partij DENK krijgt orders van Erdogan om nieuwe moskeen te stichten..Het wordt de hoogste tijd hier paal en perk aan te stellen met harde hand.
  Corruptie en verraad onder leiding van Cohen en Asscher, dat is in Amsterdam zeker het geval. De gemeente gaat nog steeds zelf de Moslims stimuleren en subsidies regelen voor nieuw te bouwen moskeen…!

  Jarenlange omkoop proces en duizenden moskeen in Nederland!

  Westermoskee, waar Cohen toen keihard voor lobbyde en waar de gemeente Amsterdam miljoenen wegschonk aan deze Jihadisten van Milli Görüs en Diyanet!
  De AKP propaganda ligt er zo dik boven op dat de indruk ontstaat dat de Erdogan is in Amsterdam opgestaan, en plaats heeft genomen achter de moskeekoepel! 

  PVDA, GL,D66 en CDA werken nog steeds als vrijwilligers voor Erdogan. Moskee koepel van Erdogan die zich gedraagt als een georganiseerde bende, wordt als enige gesprekpartner beschouwd..!

  WAAROM WIL DICTATOR ERDOGAN EERST GROTE MOSKEEN BOUWEN IN HET WESTEN!

  De Turkse invloed, macht verbreiding is levensgroot afhankelijk van de grote moskeen met de hoge minaretten. Minaretten functioneren als magneten, ze trekken alleen nog meer…! Daarom wordt het ook elke keer grote reclame gemaakt in Turkije als ze nieuwe moskeen bouwen in Nederland! De verspreiding van de islam in Europa is voor AKP het werkelijke hoofddoel van het beoogde Turkse lidmaatschap van de EU. 
  Dictator Erdogan weet dat de grote meerderheid van de moslims zich identificeert met de moskee minaretten en de hoofddoeken… Aanwezigheid van een grote moskee in een wijk is dus levensbelangrijk voor de Islamitische leiders die migratie als dekmantel gebruiken.

  EU LEIDERS!

  De poorten zijn wijd open. Via Turkije wordt de islamitische heilige oorlog van Azië en Afrika verplaatst naar Europa. Voor de derde keer in 14 eeuwen is de Islam in staat om voet aan de grond te krijgen in Europa.
  En nu, vooral de moslimfundamentalisten die het allereerst en in de grootste aantallen naar West Europa trekken. Zij geven daarmee gehoor aan de veelvuldig herhaalde opdracht van de moslim dictators om te emigreren en de hele wereld met geweld te onderwerpen.

  Nu de islamisten meer macht in de grote steden in handen hebben, lonkt de totale macht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s