HOE LEER IK JODEN te DODEN ?

 

JONG GELEERD en dan NAAR EUROPA !
 
Goedendag Heer Graus,

De man naar mij toe in antwoorden nog sneller als een Poema !
Wij hebben vragen, die zowel U alsook Heer Wilders niet kunnen beantwoorden.
Het zou mooi zijn als U ‘onze Geleerden’ in de Regering enkele vragen zou stellen waarom in de Gaza strook kinderen van 4 jaar in volle glorie en met veel feest wordt bijgebracht om ‘De Joden’ te doden !
Voor allereerst geef ik U de betreffende video waarbij het voor de kinderen een feest is om Het Joodse Volk uit te moorden:
http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/25762061/___Terreurfeest__voor_kinderen_in_Gazastrook__.html

Bizarre beelden van onschuldige kinderen die tijdens een festival in de Gazastrook toneelstukjes moeten opvoeren. Te zien is hoe ze zogenaamd Israëlische soldaten en politieagenten aanvallen. De beelden zijn door terreurwatcher Memri verspreid.

 

Kamervragen:
1. Deze Bevrijdingsdag voorstelling, waarbij koppen ‘rollen’ is dat soms het nivelleringsfeest waar de PvdA in haar strijdkreten op doelt.
2. Nederland heeft via de VN, Unicef de EU en nog enkele ‘vazallen des doods’ meebetaald aan dit ‘Dood de Joden Feest’. Gaan wij nu nog verder met het financieren van de moordenaars der Joden of zegt U ‘foutje, bedankt’ ?
3. Het aanleren van ‘Het doden der Joden’ zet U dat niet een beetje aan het denken als het gaat om ‘Vluchtelingen’ en hun houding naar de Westerse maatschappij toe. Hr. Rutte in deze mogen we U erop attent maken, dat Uw ‘wegkijkbril’ op Uw neus staat !
4. Zoals U wellicht vernomen heeft wil de Weloveredelgestrenge Heer Franske Timmermans de Nederlandse Autochtone Bevolking als het even mee zou zitten uitroeien ! Wij geven U hier een artikel met video van onze weledelgestrenge uitroeier Franske Timmermans.
https://fubar.mobi/2016/05/08/vice-voorzitter-eu-commissie-homogene-culturen-afschaffen-vermengde-culturen-wereldwijd/
Onze vraag in deze: Is dit soms een van de redenen waarom men Gaza kinderen aan het voorbereiden is om na de Joden ook het Nederlandse Volk uit te roeien.
Voorts spreekt men erover om zo’n 500.000 ‘Vluchtelingen’ naar de EU te vliegen. Is het soms de bedoeling, dat een deel hiervan reeds een aanvang moet maken van het uitroeien van onze beschaving of moeten we wachten tot de 4-jarigen op leeftijd zijn ?
5. In verband met verhuizen enzo zou het financieel prettig zijn om te weten wanneer en op welke datum deze uitroei evenementen met onthoofdingen en dat gehele nivelleringsfeest gaat plaatsvinden zowel voor het Joodse alsook het Nederlandse Volk. Kijk, dan heeft het Nederlandse Volk toch nog een keuze gehad bij hun tijdige vertrek. Toch nog iets om te Kiezen (of Verliezen).
.
Bij voorbaat danken wij deze Regering al om hun ‘voorkomendheid’ !

Weledelehoogachtendheid,
Wauso,

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s