CDA, CHRISTELIJKE MOORDENAARS (Lees

 

Goedendag Kamermannetje Sybrand van Haersma Buma (S.Buma@tweedekamer.nl)

U bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso met alhier zijn gehele oeuvre ( https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/ ).

De rubriek waar ‘Jan Klaassen’ en ‘Truus ga naar Huus’ centraal staan. Dit zijn dus mensen waar U als Burgemeesterszoontje al Uw gehele leven lak aan heeft gehad en nog nooit een pink voor heeft uitgestoken.

Het liegen en bedriegen van U als voorman van het CDA begint al bij de eerste zin, die men kan lezen bij het openslaan van de E-mail adressen van 2e Kamermannetjes. U schrijft over Uzelf: Het is mijn ambitie om in de Tweede Kamer bij te dragen aan een veilige en betrokken samenleving.

Heer Buma (afgekort) een veilige Samenleving creëert men niet door vooraan in de Kerk te zitten en te luisteren, maar vooral te gehoorzamen wat een ‘Geestelijke’ U opdraagt te doen ! Als U die ‘Geestelijke’ voor U ziet staan met zijn Sinterklaaspakje aan. Met zijn tierlantijntjes om zich heen hangen. Met zijn paarse schoentjes aan. Met zijn witte sokjes en witte handschoendjes aan. En last but not least met zijn kanten onderbroekje aan. Heer Buma gaat dan bij U geen ‘lichtje’ branden ! Deze Kerkelijke dwazen sturen het CDA alsook U dus aan. Een hoop onzin en leugens over asielzoekers worden vervolgens als waarheid verkondigd en Heer Buma brengt de boodschap verder het land in. Heer Buma dan dient U toch niet het belang van het Eigen Volk, dan bent U toch bezig om diensten te verrichten voor ‘Geestelijken’ in Sinterklaaspakjes. Het gaat ook nog eens met zo’n enorme geestdrift, dat men gerust mag spreken van Opoffering en Genocide op de Eigen Bevolking. Dat U dit niet ziet zegt ons, dat U een totale moorddadige Vol-Idioot bent.

Het uitmoorden van Christenen in de gehele wereld en speciaal in het Oosten het interesseert U geen ene zier, want U alsook die vrienden van U in Sinterklaaspakjes heb ik er nog geen woord over horen spreken. Maar bij het woord moslim of ‘Vluchteling’ daarentegen, staan Heer Buma en zijn Sinterklaas vrienden in de voorste geledingen om hun door Achterlijkheid verkregen onzin te verkondigen.

Heer Buma zit op de eerste rij in de Kerk met de handjes gevouwen omhoog kijkend naar zijn ‘lichtend’ voorbeeld, de man in Sinterklaaspakje. Vol ontzag opkijkend naar de man in het kanten onderbroekje. Een gezegende hostie is zijn Zondagsbrood zo kan hij maandag vol moed wetgeving goedkeuren, die de Genocide op Autochtonen zal versnellen !

Heer Buma wist U niet, dat Al Nusra, Pater van der Lugt in Syrië vermoord heeft met wapens verkregen van de USA ?

Heer Buma wist U niet, dat ISIS tot stand is gekomen met behulp van de USA, Turkije en andere Arabier schurkenstaten zoals Saoedie Arabië ?

Heer Buma wist U niet, dat die zogenaamde grote bombardementen van de USA, waar wij ook bij horen, geen enkel effect hebben gehad.

Heer Buma wist U niet, dat Turkse bombardementen niet op ISIS, maar op voor vrijheid strijdende Koerden gericht waren ?

Heer Buma wist U niet, dat de ‘Gasaanvallen’ in Syrië niet verricht zijn door de wettig gekozen President Assad, maar door de vrienden van Erdogan.

Heer Buma wist U niet, dat Rusland de olieleiding van Syrië naar Turkije, waarmee de oorlog gefinancierd werd vernietigd heeft, terwijl de USA deze financiering intact liet !

Heer Buma wist U niet, dat de familie Erdogan de hand heeft in deze oliehandel !

Heer Buma wist U niet……en zo kan ik er nog wel 20 opnoemen, maar waar bij U geen wil is, daar is er ook geen weg !

Dit alles zijn politieke spelletjes, die voor U te hoog gegrepen zijn ! U bent hier te dom voor ? Of U laat liever de Christenen uitmoorden, want als U er iets over zou zeggen kon dit Hr. Wilders wel eens ten goede komen ! En dat kunnen we toch niet hebben bij het CDA !

Als Jezus nog zou leven, dan zou hij U, de farizeeër, terstond uit de tempel van de CDA gooien, tezamen met al die mannen in Sinterklaaspakjes en overige huichelaars, die Uw partij rijk is.

Een enkele parlementaire vraag indienen over het bovengestelde heeft U nog nooit gedaan. En dat terwijl U lid bent van de commissie inlichtingen- en veiligheidsdienst van de 2e Kamer der Staten Generaal.

In mijn optiek bent U niet meer als een landverrader, die Genocide pleegt op zijn Eigen Bevolking

Zodat U niet kunt zeggen:”Ich habe es nicht gewusst” geven wij U enkele lezenswaardige artikelen:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Pentagon-in-opstand-tegen-president-Obama-om-steun-voor-moslimterroristen

http://fenixx.org/2015/12/14/hoe-domme-christenen-in-feite-de-islamisering-steunen/

http://fenixx.org/2015/12/07/het-westen-en-turkije-zijn-medeplichtig-aan-de-gematigde-massaslachting-op-syrisch-christelijke-dorpelingen/

Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies: Waarde Heer Sybrand van Haersma Buma, U heeft in de 2e Kamer een controlerende functie, die U volkomen negeert. De gevolgen, de voornoemde Genocide, het interesseert U geen bal. Huichelachtige Farizeeër word het niet hoog tijd om Uw koffertje te pakken.

Wauso

Advertenties

2 gedachtes over “CDA, CHRISTELIJKE MOORDENAARS (Lees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s