3 LANDVERRADERS (Lees

Goedendag Kamermannetje (e.groot@tweedekamer.nl) PvdA

 

Vroeger vaak die slechte artikelen bij de FD van U mogen lezen.
Ik gaf daar regelmatig commentaar op waarbij U volledig afging met Uw geschreven onzin.
Die titel voor Uw naam hebt U toch bij een pakje Daesh gekregen of bent U soms ook naar Syrië afgereisd om aldaar Uw diploma’s te halen.
Zeg dat Genocide plegen op de Eigen Autochtone Bevolking, dat gaat de PvdA toch goed af!
Staat ook U daar nu achter, dat Autochtone Bejaarden gedood worden zodat geld vrijkomt voor jullie Allochtone kiezersschare ? Dat zal toch welhaast moeten met die schamele 8 zeteltjes in de Peiling !
Mijn hoop is gevestigd op Neurenberg 2.0 processen waar meelopers zoals U er eentje is berecht zullen gaan worden.
Gaan jullie vandaag ook nog wat wetten in elkaar stelen. zodat Autochtone Jeugdigen ook nog eens geen nageslacht kunnen krijgen/betalen, dat zou de Autochtone Genocide compleet maken !

Nog een fijne Dag gewenst,

Wauso

 

Dag Kamerjuffrouw Jacobi (l.jacobi@tweedekamer.nl) PvdA

Vandaag in de krant, minister Plasterk heeft de grondwet laten vertalen voor de asielzoekers. De hooggeleerde mensen, astronauten, ingenieurs, accountants, advocaten en ga zo maar door kunnen nu te weten komen hoe het in Nederland rolt ! Zouden ze het begrijpen denkt U of zouden ze het interpreteren naar hun islam gedachtegang ? In ieder geval hebben ze nu voor de afwisseling een ander boek dan de Koran, dat ze inmiddels al uit hun hoofd kennen, in hun handen.
Op GeenStijl een brief van een NOS reporter, die weergeeft hetgeen 9 hooggeleerde Syriërs van hun asielaanvraag vinden. Hetgeen mij hieraan opvalt is, dat het alle 9 mannen zijn, die net als U zeer bezorgt zijn om het wel en wee van hun thuis in Syrië verblijvende vrouwen en kroost. Deze hooggeleerden, astronauten enz. laten hun vrouwen dus in oorlogsgebied achter ! Uw stellingname hierin als goedmoedige socialist zou ik weleens willen horen ? Wat vind U zelf van dit soort mannen ? Zijn dit de types waarvan de PvdA vindt, ‘dat we ze nodig hebben’ ?

PvdA kennende zal het zijn: Kom maar binnen en neem je knecht maar mee. Deze allochtoniërs komen allemaal terecht in de sociale huursector. Mij is bekend, dat asielzoekers voorrang krijgen bij woningtoewijzing. Dat wil dus zeggen, dat sociaal minder bedeelde jongere Autochtonen tot Sint Guttemus kunnen wachten eer ze aan de beurt komen. U en Uw partij zeggen op te komen voor de minder bedeelde en stelt daarbij het ‘Eerlijke Verhaal’ te vertellen. Maar dat is toch dan gelogen. Deze Autochtone jongeren krijgen gewoon geen huisvesting en dus ook geen kinderen. Geen kinderen betekent ook de uitroeiing van de Autochtonen in de loop van de tijd. Maxima zij het al: De Nederlandse identiteit bestaat niet ! U en Uw partij staan dus voor vervanging van de Autochtonen door Allochtonen ! Hoe ziet U dat zelf, wel graag het ‘Eerlijke Verhaal’, waar zoveel posters van ophangen in Nederland ?

Wauso

 

Goedendag Kamermannetje (j.monasch@tweedekamer.nl) PvdA

Ik heb net Uw artikel gelezen bij TPO. Mijn vraag is, heeft U ook het bijbehorende commentaar gelezen. Nou, dat liegt er niet om ! U wordt daar eigenlijk voor totale idioot uitgemaakt, correctie PvdA-idioot !
Hier een klein deel van het commentaar op U:
“Even arrogant als b.v. Pechtold, denkt hij de kiezer voor te kunnen schrijven hoe te denken en wat vervolgens goed voor diezelfde burger is. Handig gebruikmakend van mistige speelvelden als Compromispolitiek, Polderoverleg en Economie hebben regeringspartijen sinds Paars hun beloftes kunnen breken en de kiezer het bos in gestuurd.”
.
U bent gedoemd Monasch met uw arbeider-verraderspartij, U heeft Uw authentieke electoraat dood laten vallen, ze in de steek gelaten in de volkswijken waar ze getreiterd worden door Uw nieuwe electoraat. Er is geen hoop meer voor de gladde regenten zoals Dijsselbloem, Samsom, Asscher en ook Monasch. Maar er is nog hoop en dat zijn de nieuwe hordes moslims die zodra ze mogen stemmen, wellicht u nog kunnen redden, ik hoop het niet.
.
Hier staat in feite dat U een ‘Allochtonenhoer’ bent. Iemand die bezig is met de uitroeiing van Autochtonen voor zijn Eigen Baantje te redden. De Baantjescarrousel van de AllochtonenClub is van groot Eigen Belang. Eigen Belang het devies van Hr. Monasch daar bedanken wij feestelijk voor.
Hier het betreffende artikel
http://politiek.tpo.nl/column/de-sociaaldemocratie-zal-progressief-en-conservatief-moeten-durven-zijn/

 

Wauso

Voor nog meer Achterlijkheid, Lees: 3X HAAGSE ACHTERLIJKHEID (deel 1): http://fenixx.org/2015/12/01/3x-haagse-achterlijkheid/

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s